Buna ziua, Dragi clienti, incepand cu data de 18 mai 2020 deschidem magazinul respectand normele impuse de autoritati. De asemenea cei care vor dori sa ne viziteze sau sa isi ridice comenzile direct din magazin ii rugam sa poarte masca si manusi. Accesul in magazin este permis doar pentru maxim doi clienti in acelas timp respectand distantarea de minim 1.5- 2 metri. Pentru alte detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0721 101 501. Echipa RFAF

CD 15 - Cantarile lui Vasile Soporan

CD 15 - Cantarile lui Vasile Soporan

Muzica de pe acest disc pune în valoare creativitatea unui ţăran ancorat în cultura sa tradiţională, dar totodată sensibil la prefacerile social-politice care îl împing la înnoire. Vasile Soporan este un horitor, dansator, creator de versuri şi maestru de ceremonii nupţiale fără egal în satul şi regiunea în care trăieşte: Câmpia Transilvaniei. 

Prin cântările sale, el îşi evocă tinereţea de fecior îndrăgostit şi ţăran cooperatist; maturitatea de cap de familie, muncitor navetist şi cântăreţ de „muzică populară”; şi bătrâneţea de plugar constrâns să devină agricultor european.


Interpreţi principali: Vasile Soporan (voce), Emil Mihaiu (vioară), Alexandru Ciurcui (vioară)

Durată totală: 55:12

Broşură: 32 de pagini, cu text de prezentare în română şi engleză

Apărut: 2007; înregistrări realizate în 1990 şi 2005


      

  • Cod produs: MM115
  • Disponibilitate: La comanda
  • 29,00 Lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 338