Returnarea produselor

Ordonanta nr. 34/2014 specifica :  "Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".


Aceeasi  lege mentioneaza "Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, in cazul in care acestea au fost desigilate de catre consumator".


Romanian Folk Art Fashion ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca se indeplinesc urmatoarele:


- produsele au ambalajul original intact (sa fie sigilate);

- produsele sunt returnate conform politicii de retur, in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare.

- produsele trebuie trimise la sediul Romanian Folk Art Fashion in termen de maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.


In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur a Romanian Folk Art Fashion (conform legislatiei din Romania).


Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre Romanian Folk Art Fashion doar in cazul in care clientul constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin comanda online).


Exceptari de la dreptul de retragere:ART.16 din O.U.G 34/2014  prevede :

Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar , Nu se pot returna. Romanian Folk Art Fashion asigura insa inlocuirea sau modificarea produselor in urmatoarele situatii :v-a fost livrat un model gresit, v-a fost livrata o marime necorespunzatoare sau produsul prezinta defecte.


Politica de retur:

In termen de 5 zile calendaristice de la primirea coletului, clientul informeaza Romanian Folk Art Fashion la adresa de e-mail :
office@romanian-folk-art.ro despre intentia de returnare a produselor , specificand numarul facturii.

Dupa primirea confirmarii , returneaza produsele , urmand ca in 30 de zile de la primirea acestora, Romanian Folk Art Fashion sa restituie contravaloarea produselor.

Va rugam sa retineti ca taxele de livrare achitate de catre dumneavoastra nu sunt rambursabile.


In cazul livrarilor internationale, nu oferim garantii in ceea ce priveste obiectele fragile. Acestea vor fi ambalate corespunzator, in ambalaj special, iar pe cutie va fi specificat ca interiorul contine obiecte fragile. Dupa predarea catre transportator, intreaga responsabilitate asupra integritatii obiectelor livrate cade asupra firmei de curierat. 


Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail la office@romanian-folk-art.ro sau contacteaza-ne telefonic la unul din numerele de telefon afisate pe site.

Va rugam sa vizitati si celelalte sectiuni: Despre noi, Date confidentiale , Termeni si Conditii, Informatii livrare, Cum cumpar, Returnarea produselor.