Informatii livrare

Metoda de livrare- pentru a veni in sprijinul d-voastra, Romanian Folk Art Fashion va ofera urmatoarele optiuni de livrare :


- Ridicare din magazin fara costuri aditionale. Platiti online produsele sau le puteti rezerva , apoi va asteptam in magazinul nostru din Bucuresti, Soseaua Vitan Barzesti nr 7D, Galeriile Comerciale Rin Grand Hotel , pentru a ridica produsele dorite.


- Livrare prin Fan Courier - Comanda ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului , cu excepția situației în care, în timpul finalizarii comenzii, a fost trecut un alt termen de livrare. Romanian Folk Art Fashion isi rezerva dreptul de a nu  efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Pentru a beneficia de livrare cu Fan Courier , la modalitatea de livrare din pagina de Comanda produs trebuie sa selectati FANCourier - Romania.

Pentru a vizualiza  localitatile din Romania in care se aflaun sediu Fan Courier faceti click pe
reteaua nationala de distributie. Pentru estimarea costului transportului in localitati din afara ariei nationale de distributie, procedati astfel : dupa introducerea produsului dorit in cos,selectati "Vezi cos" , apoi "Estimeaza taxele si costul livrarii". Este obligatoriu sa introduceti codul postal pentru calculul exact al costului de transport.


- Livrare Posta Romana - la rubrica "Adauga comentarii despre comanda ta" , puteti opta pentru livrare prin Posta Romana. Pretul standard indiferent de localitate este de 25 de lei. 
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Romanian Folk Art Fashion isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari , dacaacestea nu pot fi onorate din motive independente de noi , care includ:incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale,razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail la
office@romanian-folk-art.ro sau contacteaza-ne telefonic la unul din numerele afisate pe site.

In cazul livrarilor internationale, nu oferim garantii in ceea ce priveste obiectele fragile. Acestea vor fi ambalate corespunzator, in ambalaj special, iar pe cutie va fi specificat ca interiorul contine obiecte fragile. Dupa predarea catre transportator, intreaga responsabilitate asupra integritatii obiectelor livrate cade asupra firmei de curierat. 

Va rugam sa vizitati si celelalte sectiuni: Despre noi, Date confidentiale , Termeni si Conditii, Cum cumpar, Cum platesc , Returnarea produselor.