Cum cumpar?

Comanda produse

Pentru a comanda produsele alese aveti doua optiuni:

Comanda telefonica utilizand numerele:

 +4031-425-33-37

 +4031-425-33-38

 +4 0721-101-501

unde trebuie sa comunicati codul produsului, numar de bucati si alte detalii cerute de operatorul nostru pentru o buna procesare si livrare a produselor alese de dvs;


Comanda online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:

Alegeti produsul si obligatoriu marimea sau alte filtre necesare apoi apasati butonul Adaugă în coş, moment in care produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. In partea din dreapta sus a site-ului veti vedea cosul de cumparaturi actualizat;

Puteti continua sa adaugati produse noi in cosul de cumparaturi, puteti modifica cantitatea unui produs selectat sau puteti opta pentru finalizarea comenzii.

Pentru a modifica o cantitate a unui produs aflat in Cosul de cumparaturi stabiliti numarul de bucati (coloana Cantitate) si apasati butonul albastru Actualizaare;

In cazul nefericit in care va razganditi in privinta alegerii facute, puteti elimina produse din cosul de cumparaturi prin click pe butonul rosul ce simbolizeaza un x Şterge Acest articol si cosul se va actualiza singur imediat; SAU introduceti la Cantitate cifra 0 (zero) si click pe butonul de Actualizează Coş.

Pentru a finaliza comanda d-voastra, va duceti cu mousul pe cosul de cumparaturi, moment in care vi se va deschide o fereastra in care aveti produsele adaugate in cos precum si doua optiuni :

Vezi cosul - daca faceti click se deschide o pagina noua in care puteti vedea continutul cosului de cumparaturi. Tot aici si optiuni de adaugare cupon de reduceri sau voucher cadou. De asemenea , tot aici va puteti calcula taxele de transport. Dupa ce alegeti tara si judetul, este necesar sa introduceti si codul postal pentru un calcul exact. Daca nu cunoasteti codul postal al localitatii de destinatie il puteti afla de AICI.

Finalizeaza comanda - se deschide pagina de comanda. Prima optiune este sa alegeti daca doriti sa plasati comanda prin autentificare pe site-ul nostru sau fara autentificare. Pentru a beneficia de promotiile si cadourile pe care le oferim, sfatul nostru este sa va creati un cont. Se realizeaza simplu si rapid. Daca doriti sa realizati o comanda fara autentificare , selectati Comanda fara cont.

Urmeaza apoi sa introduceti datele de contact (ideal este sa introduceti date reale si valide pentru a va putea contacta in situatii neprevazute), datele de livrare, selectati metoda de livrare, metoda de plata, confirmati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre iar ultimul pas este de a Confirma comanda.


Validarea comenzii.

Odata finalizata comanda veti primi pe email statusul acesteia iar Dep. Vanzari al Romanian Folk art Fashion se va ocupa cu procesarea acesteia. Comanda este considerata ferma doar in momentul in care este validata de echipa Romanian-Folk-Art.ro (telefonic sau prin e-mail). Validarea comenzii se realizeaza printr-un mesaj de confirmare trimis la adresa dvs. de e-mail sau telefonic la numarul de telefon din comanda d-voastra, mesaj in care sunt transmise conditiile de plata si datele de facturare. Orice comanda va fi confirmata de echipa noastra in termen de maxim 48 de ore. Romanian Folk Art Fashion isi rezerva dreptul de a nu efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.


Termenul de executie si livrare a produselor.

Termenul de executie si livrare a produselor personalizate este intre 15 si 30 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre echipa noastra. Unele produse pot fi facute la comanda. In acest caz, nu ezitati sa ne contactati. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este intre 24 - 48h. Momentan Livrarile Internationale nu sunt disponibile, insa se pot realiza la cerere. In acest caz, trebuie sa ne contactati la unul din numerele de telefon disponibile pe site. 


Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail la office@romanian-folk-art.ro sau contacteaza-ne telefonic la unul din numerele de telefon afisate pe site.


Va rugam sa vizitati si celelalte sectiuni: Despre noiDate confidentialeTermeni si ConditiiInformatii livrare, Cum platesc, Returnarea produselor.