Despre noi

Denumirea societatii comerciale a fost atent aleasa tocmai in sensul ca acel Fashion din finalul denumirii nu inseamna MODA sau Haine.... ci inseamna totalitatea traditiilor romanesti. Respectul celor ce vor ca Traditiile din Romania sa nu dispara vor fi transpuse intr-un proiect destinat prezentarii si comercializarii tuturor acelor Traditii Hand Made si nu numai. Traditia inseamna port popular, trai in gospodarii rurale din Romania, muzica traditionala Romaneasca plecand de la romante si terminand cu tarafuri care interpreteaza acea muzica lautareasca de odinioara, orice este creat de o mana dibace, priceputa si talentata din Romania.

In acest proiect vor fi cooptate toate persoanele care vor dori sa isi prezinte lucrarile personale, intr-o sectiune special destinata acestora si care nu au posibilitatea de a-si prezenta creatiile pentru a le putea face cunoscute. Pe aceasta cale invitam toate persoanele doritoare sa ne contacteze la office@romanian-folk-art.ro sau la unul din numerele de telefon afisate pe site pentru a stabili o intalnire si a pune la punct detaliile unei viitoare colaborari.

Chiar daca in acest domeniu de promovare aTraditiilor Romanesti este o concurenta destul de acerba, noi vom incerca, cu maiestria si priceperea acumulata transpusa in experienta, sa facem cunoscute acesteTraditii si sa incurajam populatia intregului glob sa isi insuseasca un obiect, o melodie, o carte cu fotografii, un lucru de vestimentatie...

Profitul acestei societatii este doar pentru a-si asigura existenta in mediul ONLINE si este destinat exlusiv promovarii Valorilor Traditionale Romanesti.

Riscurile unei afaceri in ziua de azi sunt foarte mari, demararea acestui proiect s-a facut intr-un moment in care multe firme se inchid, multe firme intra in colaps financiar..... dar noi cu incapatanarea noastra si tupeul de om sarit de pe fix credem si vom crede in succesul acestui proiect

Am demarat acest proiect in luna Mai 2015 dupa foarte multi ani de tatonare si asteptare a unui moment prielnic si nu in ultimul rand a acelui moment "ACUM ORI NICIODATA".

Initial, proiectul se va derula pe operioada de 1 an de zile, apoi si se va extinde la 3 respectiv 5 ani, moment incare ne dorim sa ajungem la maturitatea acestuia. Primul an este de incercare, timp in care sacrificiile materiale si nu numai, vor fi foarte mari. Aceste sacrificii si riscuri la care ne supunem sunt cele care ne vor oferi  satisfactii odata cu trecerea timpului.

Proiectul este bazat pe tot ce inseamna Traditie in Romania. El va fi axat la inceput pe Portul National, exprimat prin hainele traditionale si tot ce se leaga de traiul zilnic al celor ce respecta cu strictete obiceiurile traditionale.

Am fost placut surprinsi sa constatam imediat dupa ce am initiat acest proiect faptul ca autoritatile romane au dat un decret si ulterior o lege care vin in sprijinul celor ca noi, cei ce indragim valorile traditionale si dorim sa le promovam, cei ce dorim sa facem astfel cunoscuta Romania in intreaga lume.

Decretul numarul 448 din data de 06.05.2015(http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/167901) si legea nr. 102 din 07.05.2015 (http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/167900) prin care s-a declarat Zi Nationala a Portului Traditional din Romania publicate in monitorul oficial din 13 mai 2015.


Va rugam sa vizitati si celelalte sectiuni: Date confidentiale, Termeni si conditii, Informatii livrare, Cum cumpar, Cum platesc, Returnarea produselor.


ECHIPA ROMANIAN FOLK ART FASHION